Δευτέρα 1 Αυγούστου 2011

Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΚΟΜΙΚΣ!

Ενα ακομη σχεδιο προσφορας που ετοιμαζουμε για εσας ειναι η πρωτη ηλεκτρονικη βιβλιοθηκη κομικς με προσβαση σε ολα τα τευχη,χωρις υδατογραφηματα,χωρις κωδικους,χωρις καμια απαιτηση και ολα αυτα για ολους σας!
Χωρις να χρειαστειτε ουτε καν εγγραφη στο ιστολογιο μας μετα το καλοκαιρι θα σας αναρτησουμε τη σχετικη διευθυνση απο οπου δεν θα τα διαβαζετε απλα αλλα θα τα κατεβαζετε τα τευχη δωρεαν για να τα εχετε για παντα στο αρχειο σας.

Για να μην σας κοροδευει κανενας απατεωνας ''πηγαινοντας μεσω κερκυρας''και ζητωντας ανταλαγματα για να διαβασετε κομικς!!!
Και μην ξεχνατε οτι ετοιμαζουμε και την στηλη ΠΕΣ ΤΟ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ!
Απο εκει μπορειτε να μας ζητατε τευχη που θελετε να ανεβασουμε στην ηλεκτρονικη μας βιβλιοθηκη η αλλα αφιερωματα που θελετε να αναρτησουμε στο ιστολογιο μας!

Ολα αυτα γινονται γιατι αγαπαμε τα κομικς και θεωρουμε υποχρεωση μας να πολεμησουμε αυτους που προσπαθουν να εκμεταλευτουν την αγαπη μας για τα κομικς και να κερδισουν χρηματα πονηρα πουλωντας τευχη αθλια,τευχη σε φωτοτυπιες που εχουν το θρασος να τα παρουσιαζουν εως γνησιες φωτοτυπιες!!!
Ειδα παντως κερκυραιε εμπορακο οτι εβγαλες τις αναρτησεις απο τα τευχη που πουλας με τις γνησιες φωτοτυπιες,γιατι αραγε?
Αν νομιζεις οτι θα ξεγελασεις αλλο κοσμο πουλωντας φωτοτυπιες,ζητωντας χρηματα μεσω email και απαιτωντας συμετοχη στα σχεδια σου,εισαι οικτρα γελασμενος!
Αληθεια αφου εχεις 120.000 τευχη γιατι αγοραζεις απο τα site δημοπρασιων?
Θα σου πω εγω γιατι: για να τα πουλησεις μετα ακριβοτερα!!!
Που πηγαν αραγε ολα τα μελη απο το παλιο site?
Που πηγε η ηλεκτρονικη βιβλιοθηκη?Θα σου παλι εγω:
Tην διεγραψες μονος σου και ειχες το θρασος και ελεγες οτι στη σβησανε και επεσες θυμα δολιοφθορας!!!
Ειμαι περηφανος για ενα πραγμα:
Γιατι ημουν ο πρωτος που σε πηρε χαμπαρι τι κουμασι εισαι και σε ξεμπροστιασε μπροστα σε ολους!!!
Τι εχεις να πεις για ολα αυτα?
Ολη η κομικς κοινοτητα σε ξερει τι απληστια κρυβεις μεσα σου και αν καποιος δεν το γνωριζει θα φροντισω εγω να μαθει για τα κατορθωματα σου?
Αληθεια μηπως θα θελες να ανεβασω τα mail που ζηταγες χρηματα και καλα για να αυξησεις τη χωρητικοτητα του blogg?
Ξερεις οτι εχεις λερωμενη τη φωλια σου για αυτο δεν μιλας και προσπαθεις με πονηρια να κρατησεις ενα ηπιο προφιλ και καλα πολιτισμενου και γεματου ηθικη ανθρωπου μπας και δαγκωσεις κανενα νεο θυμα...
Τελος η περιφημη δηλωση που ειχες κανει οτι αποχωρεις απο τον χωρο των κομικς που πηγε?
Τα μπλεκ των διακοπων που ηθελες να πουλησεις σε γνησιες φωτοτυπιες προς 100 ευρο εκαστο τα ξεχασες?
Δωσε μια απαντηση για ολα αυτα τα καυτα ερωτηματα μεσω των blogg του πολιτισμου και του ηθους που εκπροσωπεις βγαζοντας το διαγγελμα σου ξεκινωντας παντα με τη λεξη:Kυριοι!

Κερια και λιβανια αρχιαπατεωνα και εμπορακο της κακιας συμφορας που μου διαφημιζεις και τα τευχη σου με αμεση αγορα λες και τα πουλας ως ευκαρια για φθηνα!!!
Που χτυπας τευχη μονος σου για να τσιμπησουν αλλα υποψηφια θυματα και να αγορασουν τα τευχη που οπως λες και εσυ:δεν ειμαστε οι φθηνοτεροι!!!
Αν ημουν στη θεση σου δεν θα ξαναεβαζα πουθενα αγγελια να πουλησω τευχη αλλα εσυ δεν εχεις ηθικους φραγμους,οποτε συνεχισε να σκαρωνεις πονηριες και εμεις εδω θα ειμαστε να τις αποκαλυπτουμε...

σακ βουαγιαζ γιωργακη!

2 σχόλια:

  1. Αργύρη προσπάθώ να φτιάξω ένα αφιερωματάκι στις περιπτώσεις που ο Γιωργάκης μας ξεκίναγε τους εράνους κλπ...
    Έχεις κρατησει τίποτα καλό εσύ ?

    Εκτός από το Blog να σου πω ότι θα πάει και απευθείας στα φρέσκα θύματα (χε).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. εχω κρατησει email που ζηταγε λεφτα αλλα θα τα βγαλω σε ανυποπτο χρονο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή