Δευτέρα, 31 Οκτωβρίου 2011

ΑΝΤΑΛΑΚΤΗΡΙΟ ΤΕΥΧΩΝ

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΩΝ ΚΟΜΙΚΣ ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΜΕ ΜΙΑ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΦΙΛΟΔΟΞΕΙ ΝΑ ΑΝΤΑΛΑΞΟΥΜΕ ΤΕΥΧΗ ΚΟΜΙΚΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΝΑ ΑΝΤΑΛΑΞΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΕΠΙΘΥΜΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΡΑΞΟΥΜΕ!!!

Ο ΤΡΟΠΟΣ ΑΠΛΟΣ:

ΘΑ ΑΝΕΒΑΖΩ ΤΕΥΧΗ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΙΠΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΖΗΤΑΩ ΜΕ ΛΙΣΤΑ ΑΛΛΑ ΤΕΥΧΑΚΙΑ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ  ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΝ ΤΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΘΑ ΤΑ ΑΝΤΑΛΑΣΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΡΗΜΑΤΙΚΗ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗ!
ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΘΕΛΕΙ ΑΠΛΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΤΑ ''ΔΙΠΛΑ ΤΕΥΧΗ ΜΟΥ'' ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕΛΙΔΑ ΠΩΛΗΣΕΩΝ ΑΠΛΑ ΟΠΩΣ ΤΟ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΤΙΤΛΟΣ ΣΕΛΙΔΑ ΑΝΤΑΛΛΑΓΩΝ!
ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΘΑ ΦΙΛΟΞΕΝΩ ''ΔΙΠΛΑ ΤΕΥΧΗ'' ΑΛΛΩΝ ΦΙΛΩΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΠΟΤΕ ΝΑ ΜΑΘΩ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΕΛΗΣΕ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΜΟΥ!

ΕΙΝΑΙ ΒΑΣΙΚΗ ΜΟΥ ΑΡΧΗ ΝΑ ΜΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΩ ΠΟΤΕ ΣΕΛΙΔΑ ΠΩΛΗΣΕΩΝ ΟΠΟΤΕ ΕΛΑΤΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΝΑ ΝΙΩΣΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΝ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΑΝΤΑΛΑΣΑΜΕ ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΑΣ ΤΕΥΧΑΚΙΑ ΚΟΜΙΚΣ ΧΕΡΙ ΜΕ ΧΕΡΙ...

2 σχόλια:

 1. Πολύ καλή κίνηση, προχώρα φίλε!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Αργύρη, φίλε μου πρώτα-πρώτα χρόνια πολλά για τη γιορτή σου.
  Μολονότι δεν έχω διπλά τεύχη ή τεύχη που δεν χρειάζομαι για να μπω στο παιχνίδι της ανταλλαγής, συμφωνώ απόλυτα. Η πρωτοβουλία σου είναι σαν τον παλιό καλό καιρό. Την πάω με χίλια!
  Τι θα γίνει, όμως, αν κάποιο π.χ. από τα δικά σου διαθέσιμα θα ήθελα να το προμηθευτώ; Η ερώτηση βέβαια εκτός από υποθετική είναι και θεωρητική επειδή έχω καταλάβει ότι είμαι πολύ πιο παλιός ρετρό από σένα, αλλά και ολόκληρη την παρέα, άρα οι συλλογές μας δεν συμπίπτουν.
  Λάβε την υπόψη σου μόνον σαν σκέψη που μπορεί να σου συμβεί με κάποιον άλλον.
  Γειά χαρά.

  ΑπάντησηΔιαγραφή