Παρασκευή 22 Ιουλίου 2011

ΜΠΛΕΚ! ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΕΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ!

Ετοιμαστειτε για μια νεα αποκαλυπτικη ερευνα που εχουμε στα σκαρια και θα ριξει φως σε πολλα σκοτεινα στοιχεια που δεν γνωριζαμε για τον μπλεκ!!!

Ολο το χρονικο της πορειας των σχεδιαστων του μπλεκ και μια αποκαλυψη για τους essegesse και τον μπλεκ που θα σας συγκλονισει!!!

Γινεται ταυτοποιηση των στοιχειων που ανακαλυψα και τις προσεχεις μερες μεσα απο το ιστολογιο μας θα σας παρουσιασω τα στοιχεια αναλυτικα!!!

Ερχεται συντομα στις οθονες του υπολογιστη σας,οποτε μεινεται συντονισμενοι εδω γιατι θα σας αποκαλυψω στοιχεια για τον μπλεκ που πρωτη φορα θα γινουν γνωστα στην χωρα μας!!!

Σας βαζω και το εξωφυλλο με τιτλο ''μυστικη αποστολη'' γιατι καπως ετσι γινεται και η ερευνα μας!!!

13 σχόλια:

  1. Aαααα! Αργύρη θα μας ...τρελάνης? μια βαζεις να
    δω τους Μπλεκ-Μαρκ μαζί,και τωρα γραφης λεει
    για κάτι που θα μας συγκλονισει!!!! μη μας κρατάς
    άλλο σε αγωνια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. χαχα!!!ετσι να εχει και λιγο σασπενς και να ανεβασουμε την επισκεψημοτητα!!!(πλακα κανω)μολις βρω χρονο θα σας το ανεβασω,απλα θελω να μιλησω με εναν ξαδερφο μου που σπουδασε ιταλια και ξερει καλα ιταλικα για να σιγουρεψω αυτα που προσπαθω να μεταφρασω..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπράβο ρε Αργύρη,νασαι καλά κι όποτε μπορεις
    ανεβασε το!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αργύρη, από έκπληξη σε έκπληξη! Είναι πράγματι εκπληκτικά αυτά που ανεβάζεις σαν ντοκουμέντα. Από τα ποσοστά της επισκεψιμότητάς σου θέλω... ποσοστά!.. Έχω μπει επτά ή οκτώ φορές από χτες είτε μέσω του Dino, του Μπλεκ και απευθείας περιμένοντας την έκπληξη. Εχτές μάλιστα με περίμενε μια ακόμα έκπληξη εδώ πέρα. Το εξώφυλλο από τοτηλεοπτικό περιοδικό ακριβώς δίπλα. Δεν θυμάμαι ποιο ακριβώς νούμερο είναι, αλλά αν είναι από τα πρώτα τεύχη (που κάτι λέει στη μνήμη μου ότι είναι) και το εχεις σαν τεύχος, θα σε παρακαλούσα να το ανοίξεις και να διαβάσεις τους συντελεστές έκδοσης. Ίσως να σου προσφέρω κι εγώ μια έκπληξη με τη σειρά μου.
    Τώρα, για την έρευνα που ετοιμάζεις, αν βιάζεσαι να προχωρήσεις και μπορώ να σε βοηθήσω σε κάτι στα ιταλικά με μεγάλη μου ευχαρίστηση..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. το τν3 ΓΙΩΡΓΟ αν δεν κανω λαθος ηταν τον εκδοσεων γραμμη του Κοσκωτα,δυστηχως το τευχος δεν το εχω,εχω ομως το αφιερωμα που ειχε μεσα στην Ντενιση για το σηριαλ ο θανατος του τιμοθεου Κωνστα που ηταν απο τα αγαπημενα μου της τν.
    τωρα βλεπω την αλλη σειρα η εξαφανιση του τζων αυλακιωτη.παντως το τν3 ηταν το αγαπημενο μου τηλεοπτικο περιοδικο και τοτε αγοραζα ολα τα τευχη.μου αρεσαν τα ρεπορταζ και τα αφιερωματα που ειχε για το χωρο του video.
    να υποπτευτω οτι συμετειχες δημοσιογραφικα στο τν3??????
    οσο για τα ποσοστα ολα δικα σου φιλε μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. για οποιον φιλο θελει να δει τη σειρα απο το μυθιστορημα του Γιαννη Μαρη η εξαφανιση του τζων αυλακιωτη,μπορειτε νομιμα μεσω του ψηφιακου αρχειου της ερτ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. το τν3 ηταν το τευχος 3 στις 6 ιουνιου του 1986

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Φίλε Αργύρη μέσα έπεσες σε όλα/ Ήταν έντυπο της ΓΡΑΜΜΗΣ του Κοσκωτά Υπήρχε, τότε και ένα λογοπαίγνιο σχετικό με τους τίτλους των εκδόσεων "ΕΝΑ-ΔΥΟ TV3 ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΤΑΡΤΟ ΚΑΘΕ 24 ΩΡΕΣ" μόνο η λέξη "κάθε" δεν ήταν τίτλος ετύπου). Σωστά υπέθεσες για την εμπλοκή μου στο περιοδικό. Είχα συμμετάσχει στον σχεδιασμό του και το έτρεξα σαν διευθυντής σύνταξης από την αρχή του ίσαμε δεν θυμάμαι ποιο τεύχος κάπου γύρο στο 30 και παραπάνω. Αν σε ενδιαφέρει να σου σκανάρω εξώφυλλα ή θέματα (δε ξέρω αν έχω και τα ένθετα τεχνολογίας του βίντεο που επιμελούνταν αρχικά ο Πιτ Κωνσταντέας) αλλά κάπου έχω σε τόμους όλα τα τεύχη της συνεργασίας μου. Μια όμορφη στήλη που είχαμε δημιουργήσει με το Νώντα τον Μανωλίτση ήταν τα πορτρέτα των σταρ του Χόλλυγουντ. Αν σε ενδιαφέρει νοσταλγικά ή αρχειακά σου τα σκανάρω ευχαρίστως (αρκεί να βρω που έχω βάλει τους τόμους). Το θεωρώ... υποχρέωσή μου αφού εσύ μου παραχωρείς ποσοστά επισκεψιμότητας στο blog σου (Χε χε χε χε)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. θα ηθελα αρχικα αν μπορεις και οποτε θελησεις καιεχεις χρονο ενα κανεις ενα πλουσιο αφιερωμα στο δεινοθυσαυρο σου για το τν3!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ηλαδή βρε Αργύρη μου ζητάς να ευλογήσω τα γένεια μου; Από την άλλη μεριά δεν ξέρω πόσους θα ενδιέφερε. Πάντως η πρότασή μου για ό,τι δήποτε από υλικό που μπορώ να σκανάρω για το δικό σου αρχείο από τα τεύχη που έχω, ισχύει. Θα είναι χαρά μου και τιμή μου ταυτόχρονα να το κάνεις εσύ το αφιέρωμα για το περιοδικό που λες ότι σου άρεσε. Μαζί και όποια πληροφορία για την έκδοσή του (εκτός από κουτσομπολίστικα ντεσού) θα σου είναι διαθέσιμα.
    Σαν πρώτη πληροφορία σου δίνω ότι το εξώφυλλό του ήταν πιστό αντίγραφο του ιταλικού περιοδικού TV Radiotelevisione της RAI (αν θυμάμαι τον τίτλο του καλά) και πολλά εσωτερικά θέματα ήταν από το επίσης ιταλικό TV Sorrisi e Canzoni. Sei contento? συγνώμη: Ευχαριστημένος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. αγαπητε Γιωργο με τιμαει η προταση σου να κανω εγω το αφιερωμα για το αγαπημενο μου τηλεοπτικο περιοδικο καιπαραλληλα με ανχωνει.
    σε ευχαριστω ιδαιτερα για τα στοιχεια που μου δινεις για την εκδοση του!!!
    και για αλλη μια φορα να πω οτι ειναι μεγαλη τιμη να σε εχω αναγνωστη του ταπεινου μου ιστολογιου και εσενα!!!
    που να το φανταζομουνα οτι θα γνωριζα εναν απο τους συντελεστες του τν3 που με συντροφευε παλια καθε εβδομαδα στην παιδικη μου ηλικια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Φίλε Αργύρη να μη σε αγχώνει τίποτα. Προχώρα το λοιπόν με γνώμονα ότι πάνω από όλα κάνουμε και την πλάκα μας σε κάτι που μας αρέσει και μην υποτιμάς το blog σου ως ταπεινό. Ένα να σου πω μόνο: Αν τότε που διεύθυνα κάποια από αυτά τα περιοδικά είχα συνεργάτες μου με το δικό σου δημοσιογραφικό κριτήριο και τον τρόπο που βρίσκεις κάποιες πηγές και τις αξιοποιείς, θα ήμουν ειλικρινά ευτυχής. Να ΄ξερες τον τρόπο που φτιαχνόταν κάποια δημοφιλή περιοδικά εκείνης της εποχής. Να είσαι σίγουρος πως για αυτό παράκμασαν όλα, ενώ το "ταπεινό" blogάκι σου και το ταπεινότερο (χωρίς εισαγωγικά δικό μου)θα είχαν ακόμα κάτι να πουν... Βρες τώρα και το ένα και μοναδικό reel του πρώτου καουμπόικου φιλμ που γράφεις σήμερα και ανέβασέ το (υπάρχει γιατί το έχω δει, αλλά δεν θυμάμαι πού.. Αν σε βοηθάει νομίζω ήταν μια σειρά στην ΕΡΤ για τα 100 χρόνια του κινηματογράφου το 1993;;;). Αφήνω την έρευνα σε σένα. Σε εμπιστεύομαι!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Γεια σας. Πρώτη φορά μπήκα στην σελιδα σας και πραγματικά συκγινήθηκα με αυτά που είδα. Ήθελα να ρωτήσω κάτι γιατί εδώ και πολλά χρονια κανένας δεν μπορεί να με βοηθήσει πάνω σ'αυτό. Μήπως κάποιος γνωρίζει ή έχει να προβάλει εικόνα από ένα επιτραπέζιο παιχνίδι που είχε βάλει σε 3 συνέχειες (σε 3 διαφορετικά μηνιαία τεύχη δηλαδή) ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΟΠΑΥ προς το τέλος τηε δεκαετίας του 70 και λεγόταν "ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΤΡΟΧΑΙΑΣ"? Να είστε καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή