Τρίτη 19 Ιουλίου 2011

τι απεγινε αραγε η χωρα του ζαγκορ,ο χαρακτηρας του Γιωργακη και αλλα κομικσ-οτραγικα...

Πριν απο αρκετο καιρο μια ψυχη απο την κερκυρα διαφημιζε το νεο του μεγαλο σχεδιο που θα εκανε παταγο στον χωρο των κομικς.
Φυσικα δεν ηταν η πρωτη φορα,βλεπετε του αρεσει να δημιουργει εντυπωσεις με σκοπο το κερδος γιατι αν του αρεσε απλα να ζει με ψευδαισθησεις θα τον αφηναμε να πιστευει οτι διαθετει 120.000 τευχη!!!
Ναι!ναι!καλα διαβασατε 120.000 τευχη!!!
Πισω στο θεμα μας ομως τι απεγινε αραγε το zagorland?Eγινε και αυτο ενα block σαν τα αλλα του Γιωργακη!Κλειδωμενο,μονο και ερημο με προσβαση μονο απο τον ιδιο!
Ετσι δεν εγινε και με τα αλλα Γιωργακη?
Φυσικα ναι θα πω εγω...
Σκοπος ειναι να κανουμε ντορο για να πουλαμε τα τευχη που αγοραζουμε απο τους αλλους με αποτερο σκοπο το κερδος!!!
Παραδεξου το βρε δεν ειναι κακο!!!
Αλλα μην πουλας φωτοτυπιες για γνησια!!!
Προκαλεις αγορι μου και μετα γκρινιαζεις για το χοντρο κραξιμο που τρως απο ολη την κοινοτητα που ασχολειται με τα κομικς!!!
Στη συνεχεια βγαζεις ανακοινωσεις σαν μαινομενος ταυρος,οτι σε πολεμανε οι εμποροι των κομικς,οτι σε ζηλευουνε για τα 120.000 τευχη σου κτλ κτλ
Μετα τις αποσυρεις γιατι φοβασαι χοντροτερο κραξιμο και σχεδιαζεις το επομενο μεγαλοπηβουλο σχεδιο σου στον χωρο των κομικς οπως το time bandits...
H μικροτητα του χαρακτηρα σου διακρινεται φυσικα απο τα σκαναρισματα σου που ειναι σαν ψειρες,για αυτο σου προτεινω στο time bandits να δινεις δωρο και απο ενα μεγενθυντικο φακο σε οσους ξεγελασεις να εγραφουν εκει...
Τελος μην αρχισεις παλι το παραμυθι και ζητας χρηματα μεσω email απο τα υποψηφια μελη γιατι δεν μπορεις να παρεις και καμια επιχορηγηση απο το υπουργειο πολιτισμου για τις σελιδες του ηθους και του πολιτισμου που δημιουργεις!
Κριμα!και παλι κριμα!












σημειωση: τα θεματα που αφορουν τον γιωργακη θα εχουν σημα τη φωτο του αγαπητου σε ολους μας γκαραγκιοζη...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου